Ami késik nem múlik.
4 posters
Aktuálpolitika
Aes Sedai- Hozzászólások száma : 79
- Post n°1
Re: Aktuálpolitika
Loah- Hozzászólások száma : 10
- Post n°2
Még..
- Post n°3
És egy nuki se csattant el.
Slane- Admin
- Hozzászólások száma : 91
- Post n°4
And not a single fuck was given that day.
Slane- Admin
- Post n°5
Ja hát nem mintha az összes nagyhatalom politikája nem ez lenne (részben) attól függetlenül, hogy nyugati vagy keleti.
A japáni katasztrófa meg tényleg tragikus, mondjuk teljesen lejön az egészből, hogy az amúgy annyira propagált japán technológia, meg fejlettség szart sem ér. Tehát azok az épületek amikre ráhúzták, hogy húú kibír x-es erősségű földrengést meg cunamit meg meteort, ugyanúgy összedőltek mint a kártyavár.
Mondjuk az meg a másik, hogy mindenki ájuldozik, hogy milyen zseniális ez a japán társadalom, hisz sokan voltak akik másnap munkába mentek, meg alig van síró ember stb. Hát nem tudom, én inkább betegesnek, robotszerűnek írnám le, az emberi szellem és részvét teljes illetve részleges halálának.
A japáni katasztrófa meg tényleg tragikus, mondjuk teljesen lejön az egészből, hogy az amúgy annyira propagált japán technológia, meg fejlettség szart sem ér. Tehát azok az épületek amikre ráhúzták, hogy húú kibír x-es erősségű földrengést meg cunamit meg meteort, ugyanúgy összedőltek mint a kártyavár.
Mondjuk az meg a másik, hogy mindenki ájuldozik, hogy milyen zseniális ez a japán társadalom, hisz sokan voltak akik másnap munkába mentek, meg alig van síró ember stb. Hát nem tudom, én inkább betegesnek, robotszerűnek írnám le, az emberi szellem és részvét teljes illetve részleges halálának.
Micsudi- Hozzászólások száma : 7
- Post n°6
Tipikus nyugati érdekhozzáállás. Csak az olaj. De jelenleg Japán jobban aggaszt mint a forrongó arab világ... Nagyon rossz bőrben van az ország
- Post n°7
Meg eléggé kilóg a lóláb:
Líbia -> van olaj + "segítünk a népnek"
Bahrein -> nincs olaj + baszunk a népre (akiknek a felkelését amúgy az USA fanboy Szaúd-Arábia fojtotta vérbe)
Líbia -> van olaj + "segítünk a népnek"
Bahrein -> nincs olaj + baszunk a népre (akiknek a felkelését amúgy az USA fanboy Szaúd-Arábia fojtotta vérbe)
Slane- Admin
- Post n°8
Aranyos ez a nemzetközi összefogás Líbia ellen. Lehet, hogy nem kellett volna szemet hunyni Kadhafi politikája fölött kezdésképpen, meg úgy, a most fő ellenző országoknak (mint Franciao., Olaszo.) nem kellett volna hadianyagot szállítani nekik.
- Post n°9
Hát ritka ocsmány húzás az biztos.
Meg értelme se sok van (a kormány szempontjából se) mert a balhé nem hogy csökkenne hanem egyre inkább nő.
Meg értelme se sok van (a kormány szempontjából se) mert a balhé nem hogy csökkenne hanem egyre inkább nő.
Slane- Admin
- Post n°10
Amint látod meg. Más kérdés, hogy ritka undorító húzás, ugyanis a neten keresztül történt a többi ország felé a segélykérés, azon keresztül jutottak el a történések. Újabb lehetőség a kormány felé, hogy az emberi jogokat felrúgva további atrocitások érjék a népet.
- Post n°11
http://pcforum.hu/hirek/12591/Kikapcsoltak+az+egesz+Internetet+Egyiptomban.html
Na ez durva emberek.. Ezt meg lehet tenni?
Na ez durva emberek.. Ezt meg lehet tenni?
- Post n°12
Én nem is várom el egy médiumtól se, hogy elfogulatlan legyen. Amíg van sajtószabadság, addig sokféle hír eljuthat az emberhez, több nézőpontból, aztán a saját esze, és szimpátiája alapján, össze tudja rakni azt a verziót, ami a leginkább hitelesnek tűnik számára.
- Post n°13
Nincs elfogulatlan médium... ez nagyon szomorú.... DE igazából sehol sincs ilyen... Mindenki húz valahová.
- Post n°14
Az index semmivel se kevésbé "szélsőséges" mint a kuruc. Csak éppen a másik oldalról. Érdemes mindkettőt fenntartásokkal kezelni.
Amúgy meg, én se igazán hiszem, hogy valaha is megtudjuk a pontos igazságot. Max. akkor ha egy sün elszólja magát, de ennek nem sok az esélye.
Amúgy meg, én se igazán hiszem, hogy valaha is megtudjuk a pontos igazságot. Max. akkor ha egy sün elszólja magát, de ennek nem sok az esélye.
- Post n°15
Az igazság úgyse fog sose kiderülni. Ha volt is szurkálás, és tényleg kisebbségi volt a tettes az lincselési hullámot indítana el. A szemtanúk vallomásaira nem lehet igazán építeni mert mindenki mást mond. Ami a médiumokat illeti, azok is annyi mindent összeírtak hogy egyiknek se hiszek... Mindenesetre jó ötletnek tartom hogy ezek után szigorítani akarják az üzemeltetési szabályokat.
Slane- Admin
- Post n°16
Senkit sem szúrtak meg a West Balkánban
Azért ment a szarkeverés elég erősen, főleg egy bizonyos, pofátlanul "Korlátlanul magyar"-ként magát így reklámozó weblapnál. Amit viszont nem értek, hogy mire volt jó ez a sok fake sztori meg stb. :roll:
Azért ment a szarkeverés elég erősen, főleg egy bizonyos, pofátlanul "Korlátlanul magyar"-ként magát így reklámozó weblapnál. Amit viszont nem értek, hogy mire volt jó ez a sok fake sztori meg stb. :roll:
Slane- Admin
- Post n°17
http://index.hu/kulfold/2011/01/15/kaosz_vagy_felszabadulas_a_tuneziai_zavargas_vege/
"A kritikus vélemény ellenére azonban a szuperhatalom hivatalosan elégedett volt a rezsimmel. Az Egyesült Államok számára fontosabb volt, hogy olyan országokkal alakítson ki kapcsolatot a térségben, amelyek vezetői támogatták a terrorizmus ellen vívott háborút. Cserébe pedig szemet hunyt Tunézia, Egyiptom és Szaúd-Arábia despotikus módszerei fölött."
Igazából nem is vártam mást a "State of Freedom and Hope"-tól. :roll:
"A kritikus vélemény ellenére azonban a szuperhatalom hivatalosan elégedett volt a rezsimmel. Az Egyesült Államok számára fontosabb volt, hogy olyan országokkal alakítson ki kapcsolatot a térségben, amelyek vezetői támogatták a terrorizmus ellen vívott háborút. Cserébe pedig szemet hunyt Tunézia, Egyiptom és Szaúd-Arábia despotikus módszerei fölött."
Igazából nem is vártam mást a "State of Freedom and Hope"-tól. :roll:
Slane- Admin
- Post n°18
Aktuálpolitika
Először szerintem nem veszem ketté a topikot, kül- és belpolitikára, ha tartalmas lesz, akkor majd meggondolom.
Jah meg a topik címe remélem magáért beszél.
Jah meg a topik címe remélem magáért beszél.